WELEDA - Carin de Schutter Schoonheidsverzorging | zorgeloos genieten in Kloosterburen

Schoonheidsverzorging
Ga naar de inhoud

WELEDA

PRODUCTEN
Carin de Schutter Schoonheidsverzorging werkt met producten van Weleda (biologische cosmetica). Weleda  is een onderneming waar medewerkers geïnspireerd werken aan betere  ingrediënten. Begonnen in 1921 als farmaceutisch laboratorium met een  eigen geneeskruidentuin  en tegenwoordig wereldwijd als producent van antroposofisch (zelfzorg)  geneesmiddelen en puur natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten.

Weleda  gebruikt natuurlijke ingredienten voor haar producten, zoals:  biologische sesam- en jojobaolie, biologisch-dynamische Calendula of  Arnica uit ecologisch gecertificeerde natuurgebieden. En voor de rijke  geur uitsluitend natuurzuivere etherische oliën.

Wist u dat Weleda maar liefst 70 producten heeft om uw lijf van top tot teen natuurlijk te verzorgen? Of  het nu gaat om de verzorging van uw gezicht, handen, voeten, benen,  armen, buik, rug of schouders, elk deel van uw lichaam kunt u verwennen  met natuurzuivere pantenoliën en -extracten. Ook aan uw haar en mond is gedacht.

Houdt  u van een verfrissende of verwarmende verzorging? Heeft u een gezonde  huid, of een huid die haar gezonde evenwicht probeert te hervinden? Voor  iedereen biedt Weleda puur natuurlijke producten die de eigen gezonde  krachten van uw lichaam ondersteunen en stimuleren.

Voor de verzorging van uw gezicht kunt u kiezen uit 5 productseries:
  • Verzachtende Amandel (gevoelige huid)
  • Hydraterende Iris (jonge huid)
  • Vitaliserende Rosa Mosqueta (voor de eerste lijntjes)
  • Verstevendige Granaatappel (oudere huid)
  • Evening Primrose (voor de rijpe huid, verstevigend)

Voor een weldadige massage of inwrijving zijn er maar liefst acht verschillende huid- en massageoliën.
Weleda staat voor: Natuurlijk, Gezond, Veilig, Eerlijk, Menselijk, Milieuvriendelijk, Maatschappelijk betrokken.
Weleda: Goed voor u, goed voor de wereld!
Voor een schoonheidsbehandeling of hotstone-massage met Weledaproducten kunt u terecht bij:
Carin de Schutter Schoonheidsverzorging.
WELEDA MAMA BEHANDELING
Wat  is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je  afkomt ook een moment ontspannen te kunnen genieten van een  schoonheidsbehandeling? Zeker als deze is afgestemd op de unieke periode  die je nu doormaakt. En al helemaal als je daarbij ook nog eens  deskundig advies krijgt bij jouw huidbeeld dat je gedurende deze periode  meerdere keren zult zien veranderen.  

Veel  zwangere vrouwen houden zich in deze tijd intensiever dan voorheen bezig  met een gezondere levensstijl; met puur, veilig en natuurlijk. Weleda  kent een uitgebreide serie lichaamsverzorgingsproducten die nauw  aansluiten op de behoeftes van zwangeren en die goed bij een  schoonheidsbehandeling kunnen worden ingezet. Speciaal voor zwangere en  pas bevallen vrouwen ontwikkelde Weleda daarom haar Mama Behandeling,  ideaal om bestaande en nieuwe consumenten de veelzijdigheid van het merk  te laten ervaren.  

De complete serie Weleda Mama Behandelingen bestaat uit vier verschillende sessies.
Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap:

  1. Weleda Mama Behandeling 1e trimester (gericht op de eerste 3 maanden van de zwangerschap)
  2. Weleda Mama Behandeling 2e trimester (gericht op de maanden 4 tot en met 6)
  3. Weleda Mama Behandeling 3e trimester (gericht op de maanden 7 tot en met 9)
  4. Weleda  Mama Ontzwanger Behandeling (deze behandeling na de zwangerschap kan  worden gegeven vanaf ca. 6 weken tot 3 maanden na de bevalling).

De  op zichzelf staande Mama Behandelingen zijn ook geschikt om als geheel  aan te bieden. De basis van de behandelingen is in essentie gelijk, maar  iedere basisbehandeling kent daarnaast extra‟s die afhankelijk zijn van  de fase waarin de zwangere/mama zich bevindt.

De focus van de vierde behandeling is afhankelijk van de bevalling en het herstel van de zwangere vrouw.
carindeschutter@planet.nl
06 574 138 36 / 0595 481 978
2015 - 2021 Created BenesWebDesign
Copyright 2015 - 2021 ♥ Carin de Schutter Schoonheidsverzorging ♥  All rights Reserved
Terug naar de inhoud